Jeg er professionel hundelufter.

Jeg lufter hunde når andre er på arbejde og kan derfor, mens du er på arbejde, give din hund en masse gode oplevelse i naturen og en masse socialisering med andre hunde.
Jeg bor i Valby og har bil og har derfor mulighed for at hente hunde i hele Storkøbenhavn og tage dem med til forskellige hundevenlige områder hver dag.
Du vil få en glad, socialiseret, tilfreds og træt hund hjem, så du slipper for dårlig samvittighed og at tænke på luftning af din hund efter arbejde.
Hundene lære en masse af at blive luftet i flok og får lært hundesprog, og de bliver dygtige til at være sammen med andre hunde.

Min baggrund som hundelufter

Jeg er 36 år gammel og bor i Valby med min mine dejlige hunde – Jessie schæfer på 13 år og Jamie Västgötaspids på 4 år.
Jeg har haft hund siden jeg blev født og har altid elsket hunde.
Jeg har været vant til at lufte andre folks hunde siden jeg var 12 år gammel, hvor jeg luftede en schæfer i 12 år – indtil jeg fik min egen schæferhund.
Jeg holder naturligvis af alle racer.
Jeg er uddannet friluftspædagog og ved derfor rigtig meget om naturen og elsker at være ude i naturen og bruge naturen og helst i selskab med en masse dejlige hunde der løber og har det sjovt.

Erfaring med hunde

Min livslange kærlighed til dyr og især hunde har givet mig enorm megen viden og erfaring om hunde og deres adfærd, kropssprog, signaler og evt. symptomer på sygedomme.

Med mine egne hunde går jeg til hundetræning, agility og udstillinger.
Jeg har deltaget i mix/match konkurrencer, hvor det vigtigste er at have en god kontakt og kendskab til sin hund.
I disse konkurrencer har vi vundet mange topplaceringers-pokaler, samt fine placeringer på udstillinger.

Kvalitetstid og livsglæde er for mig er at være udenfor sammen med hunde, din hund vil derfor være i rigtig gode hænder sammen med mig.